An uninhabitable 17th century farmhouse in the Dartmoor National Park is renovated and transformed thanks to contemporary glass box extension and dramatic oak frame annex

glass extension attached to original seventeenth century farmhouse

Highly Commended: Best Extension

Family: Chris Marshall

Type: Contemporary extension and renovation

Location: Devon

Size: 355m²

Architect: van Ellen + Sheryn

evening shot of glass extension attached to seventeenth century farmhouse
overlooking countryside from glass extension living space
open plan living and dining space with exposed wall
dining space in modern glass conservatory with original farmhouse features
oak annex to stone farmhouse
evening shot of glass extension
room with log burner and storage
countryside shot of seventeenth century farmhouse with modern glass extension
modern white bathroom with glass panelled shower and freestanding bath
white hallway with wooden staircase and hanging pendant lampshades

Photographs courtesy of van Ellen and Sheryn

View next project →