This barn-style property offers a spacious open plan dining, kitchen and living area on the ground floor, with a self-contained study as well as a large music room. The house was originally featured as a “Dream Home Challenge”, designed by Valton Brown for Eclipse Design UK.

Separated by a small stud wall, the living area feels spacious as it leads onto the kitchen-diner. Embracing the open plan style, the front door leads straight into the living space. The staircase is located in the centre of the house, with a small study and large music room to the right. There is also a utility room and larder room on the ground floor of the property.

Upstairs offers an impressive master suite with an adjoining balcony. The large balcony is situated at the back of the property, with a smaller balcony leading from the landing at the front of the house. There are five other bedrooms upstairs, three of which are en suite. A family bathroom is also located on the first floor of this barn-style home.

Ground floor:

  • Open plan living space
  • Kitchen-diner
  • Study
  • Music room
  • Utility and larder
  • Garage

First floor:

  • Master bedroom with en suite and balcony
  • 3 en suite bedrooms
  • 2 bedrooms
  • Bathroom

Our Sponsors