The contemporary home was designed around a wooded site in a Conservation Area. The home has a flat roof and an open plan layout. The open design makes this property feel contemporary, and the use of windows in the kitchen, living and dining area makes the space feel light and spacious. There are four bedrooms altogether, with one bedroom on the ground floor and the other three on the first floor.

On the ground floor of this contemporary home, the open plan layout it used to the best potential. The kitchen, dining, and living area all merge into one open space, and feature large windows along the front facing wall that lets in a lot of light. To the back of the kitchen area, there is a utility room and store room. The hallway also leads onto one of the four bedrooms in this home, which is also built with an en suite.

There are three more bedrooms on the first floor of this build, all of which come with an en suite bathroom. One of these bathrooms can also be accessed from the landing on the first floor.

Ground floor:

  • Open plan kitchen/dining/living area
  • Bedroom with en suite
  • Lobby
  • Utility
  • Store room
  • Hall

First floor:

  • Three bedrooms with en suite

Our Sponsors