An ailing property is sensitively restored and returned back into two cottages, with a contemporary rear extension providing spacious kitchen diners for both new homes

Winner: Best Renovation & Readers’ Choice Award

Family: Lydia Robinson and Lawrence Grigg

Type: Renovating and extension

Location: Somerset

Size: 85m² (each cottage)

Architect: Design Storey

converted traditional stone cottages


back garden of converted cottages with modern wooden panelled extension

contemporary white shower room with traditional green door
traditional cottage living space with exposed brick wall and wooden beams and log burner
rustic kitchen with a mix of modern and traditional features
exposed stone wall bathroom in traditional cottage bathroom
exposed brick wall bedroom in traditional cottage

Photographer: Simon Maxwell

View next project →